Hjem » Produktkatalog » Kjøpsbetingelser  Min konto  |  Handlevogn  |  Kasse   
 Kategorier
SKO
SKOLETILBUD
INNEBANDY->
PULSKLOKKER->
Mc DAVID->
TILBUD ->
 Produsenter
 Nyheter Mer
 Salming Phoenix Goalie Shirt - Keepertrøye Black/White
Salming Phoenix Goalie Shirt - Keepertrøye Black/White
Kr.799,-
 Hurtigsøk
 
Skriv inn ord for det du leter etter.
Avansert søk
 Informasjon
Fraktinformasjon
Sikkerhet
Kjøpsbetingelser
Kontakt oss
Kjøpsbetingelser Kjøpsbetingelser
Generelt:
Per dags dato tilbys kun levering til addresater bosatt i Norge. Man må også være myndig (over 18 år) for å handle på esport.no, om man ikke handler med bank/debetkort.

Betaling:
Per dags dato tilbys kjøp mot kredit/bankkort (kr. 149,- i frakt og ekspedisjon), eller mot postoppkrav til kr. 199,- inkl. mva. porto og ekspedisjonsomkostninger. For å kunne betale via postoppkrav må du sende inn din bestilling per epost til salg@esport.no

Angrerett:
Vår ubetingede angrefrist er på 14 dager fra du mottar varen og angrerettskjemaet. Det skal følge med et angrerettskjema som du fyller ut og sender tilbake til oss sammen med varen. Etter kjøpsloven vil angreretten bli utvidet til inntil 3 måneder hvis du mot formodning ikke mottok angrerettsskjemaet sammen med varen.

Uavhentede pakker:
Dersom pakken ikke blir hentet og du forholder deg helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med reelle kostnader og andre konkrete tap vi har i forbindelse med omgjøring av transaksjonen.

Reklamasjon:
Vår reklamasjonstid vil alltid være i tråd med kjøpsloven. Det vil si at du har reklamasjonstid på 2 år etter at du har mottatt varen. Dersom varen er ment å vare i lenger enn 2 år, utvides reklamasjonsfristen til fem år. Det må gi gis melding til Esport Norge AS innen rimelig tid etter at du har oppdaget, eller burde ha oppdaget feilen/mangelen.

Det skal være trygt å handle på esport.no, og her vil du alltid være beskyttet av gjeldende kjøpslov. Har du ytterligere spørsmål angående dette, eller lurer på noe rundt din internetthandel i forhold til våre avtalevilkår, så ta kontakt med oss på mail backoffice@esport.no eller telefon.
  Fortsett
 Handlevogn Mer
..er tom!
 Bestselgere
01.Precision Super League ball 50 pac. hvite
02.Unihoc EVO3 Hook blad Svart Metallic
03.Composite køller
04.Jolly målplate
05.McDavid Ultralight Ankel støtte. Art. nr. 195R
06.Salming Aero 4 pk (hvite)
07.Unihoc EVO3 Hook blad Orange
08.Exel GIANT LOGO KØLLEBAG BLACK/YELLOW
09.Fat Pipe Hole blad - Black
10.McDavid Jumper's knee strap. Art. nr. 414
 Omtaler Mer
 Fotballmål / innebandymål 150cm
Er kjempe gode mål til den prisen! har denne selv til hjemme ..
 5 av 5 mulige!
 Språk
 Norwegian
 Valuta